سرکنسولگری - سرکنسول
امور مشمولین و معافیتها

 1-مشمولین خارج از کشور در چه صورتی می‏توانند خروجی دریافت و به ایران سفر نمایند؟

پاسخ:مشمولینی که سه سال اقامت خارج از کشور داشته باشند، می‏توانند با اخذ خروجی سالی دوبار و مجموعاً بمدت سه ماه به ایران سفر و اقامت نمایند.

2-آیا دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور که دارای پرونده دانشجوئی بوده و از تسهیلات دانشجوئی استفاده می‏نمایند، می‏توانند جهت دریافت معافیت پزشکی اقدام نمایند؟

پاسخ:برابر مقررات جاری سازمان وظیفه عمومی، ماده (36) قانون وظیفه عمومی، افرادی می‏توانند جهت معافیت پزشکی اقدام نمایند که دارای معافیت دیگری از جمله معافیت تحصیلی نباشند.

3-شرایط رسیدگی به معافیت کفالت مشمولانی که برادر بزرگشان در حبس باشد، چگونه است؟

پاسخ:

*پدر مشمول، فوت کرده باشد.

*معافیت درخواستی صرفاً در خصوص مادر فاقد شوهر، خواهر و برادر نیازمند مراقبت، خواهر و برادر صغیر و خواهر مجرد باشد.

*برادر مشمول که برابر آرای مراجع قضائی به حبس محکوم شده، حداقل یکسال از محکومیت وی باقی مانده باشد.

*در صورتیکه برادر مشمول که در حبس می‏باشد، دارای فرزند پسر بالای 18 سال نباشد.

4-آیا مشمولین که تنها فرزند پسر بالای 18 سال خانواده بوده و دارای پدر کمتر از 65 سال سن نیازمند مراقبت پزشکی هستند می‏توانند از معافیت کفالت استفاده نمایند؟

پاسخ:اینگونه افراد در صورتیکه بیماری پدرشان از سوی کمیسیون پزشکی سازمان نظام وظیفه عمومی مورد تائید قرار گیرد می‏توانند از معافیت کفالت استفاده نمایند.

5-معافیت کفالت پدر و مادر به چه افرادی تعلق میگیرد؟

پاسخ:

*مشمولینی که تنها فرزند پسر بالای 18 سال خانواده بوده و سن پدر 65 سال به بالا باشد.

*مشمولینی که والدین آنان از هم طلاق گرفته یا فوت نموده بعنوان تنها فرزند پسر بالای 18 سال مراقب مادر باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید به سایت نظام وظیفه به آدرس http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&siteid=25&fkeyid=&siteid=28&pageid=518 مراجعه نمائید.

6-اگر متقاضی کفالت سال ها از سن مشمولیت او گذشته باشد می تواند تقاضای معافیت کفالت نماید؟

پاسخ:خیر، غیبت بالای یکسال نباید داشته باشد و هنگام ورود به سن مشمولیت می‏بایستی دارای شرایط دریافت معافیت کفالت را داشته باشد.

7-فرزندان ذکور در چه سنی وارد سن مشمولیت شده و می توانند از کشور خارج شوند؟

پاسخ: فرزندان ذکور پس از 18 سال تمام و ورود به سن 19 سالگی مشمول می شوند برای مثال متولدین شهریور 1374 از 31/5/1392 مشمول محسوب می شوند.

این افراد تا رسیدن به سن مشمولیت می توانند از کشور خارج شوند برای مثال متولدین شهریور 1374 می توانند تا پایان مرداد ماه 1392 از کشور خارج شوند.

 امور گذرنامه

امور شناسنامه

امور ازدواج و طلاق و فوت

امور وکالتنامه و صدور گواهی

امور مشمولین معافیتها

امور اجتماعی و حقوقی

امور دانشجوئی

نقشه سایت |  وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | جستجو | گالری تصاویر