سرکنسولگری - سرکنسول
روادید - VISA

کلیه اتباع کشورهای خارجی قبل از ورود به ایران می بایستی برابر مقررات ویزا دریافت نمایند.

(به استناء اتباع کشورهائی که با جمهوری اسلامی ایران قرارداد لغو روادید دارند)؛


 مدارک لازم:

  • ثبت درخواست روادید در سامانه روادید الکترونیکی جمهوری اسلامی ایران www.evisa.mfa.ir
  • حضور متقاضی با در دست داشتن اصل گذرنامه (با اعتبار بیش از 6 ماه) و کارت هویت امارات الزامی است.
  • روادید جمهوری اسلامی ایران فقط برای افراد مقیم کشور امارات و یا افرادی که مجوز از ایران داشته باشند، صادر خواهد شد.
  •  برای فرزندان زیر 18 سال رضایت کتبی پدر ودر صورت طلاق ارائه حکم دادگاه مبنی براینکه مادر سرپرستی فرزند را به عهده دارد الزامی است.
  •  اصل سند ترک تابعیت آن دسته از افرادی که از تابعیت ایران خارج شده اند. (رسما ترک تابعیت نموده اند)
  •  برای خبرنگاران، علاوه بر تکمیل پرسشنامه بند 1، پرکردن فرم خبرنگاری به صورت حضوری در سرکنسولگری الزامی است.
  •  اصل اقامت معتبر امارات با اعتبار بیش از 6 ماه.
  • ارائه بیمه برای دریافت روادید جهت کلیه افراد الزامی است (بیمه بین المللی معتبر در ایران در صورت داشتن دفتر نمایندگی قابل قبول است)
  • معرفی نامه از محل کار جهت روادید تجاری.
  • متقاضیان روادید تجاری لازم است از حامی مالی (اسپانسر) یا شرکت ایرانی دعوتنامه رسمی به تاریخ روز داشته باشند.
  •   کلیه اتباع کشورهای عضو شنگن و انگلیس  جهت اخذ روادید نیازمند ارائه اثر انگشت میباشند.(به استثناء فرزندان زیر 12 سال)
  • پرداخت هزینه روادید .

نكات مهم:

  • به کلیه سوالات در پرسشنامه پاسخ دقیق داده شود، خصوصا به سوالاتی که با علامت "*" مشخص گردیده است .  
  • هزینه دریافت  صدور روادید جهت اتباع آلمان ؛ انگلیس ؛  فرانسه ؛ هلند و سوئد در صورت مخالفت برابر عمل متقابل مسترد نخواهد شد.
  •  موافقت با صدور روادید بستگی به نتیجه بررسی کامل و مصاحبه با متقاضی را دارد.

 سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دبی همه روزه به جزء جمعه  ؛ شنبه و ایام تعطیل

ازساعت 8 الی 12 برای اتباع کشورهای غیر عرب و از ساعت 8 الی 10 برای اتباع کشورهای عربی پاسخگوی متقاضیان می باشد.

نقشه سایت |  وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | جستجو | گالری تصاویر