سرکنسولگری - سرکنسول
روادید - VISA

کلیه اتباع کشورهای خارجی قبل از ورود به ایران می بایستی برابر مقررات ویزا دریافت نمایند.

 (به استناء اتباع کشورهائی که با جمهوری اسلامی ایران قرارداد لغو روادید دارند

 

According to laws, all foreign nationals must have visa in order to enter Iran.

(Except nationals whose countries hold a Visa Abolition Agreement with I.R. Iran)

 


 

 

 

مدارک لازم: :Required documents

1- تکمیل فرم درخواست روادید  بصورت تایپی (جهت تکمیل فرم کلیک نمائید)

1-One application form fully completed and signed (Click here for completing the form)

 

 2- دو قطعه عکس 3x4  جدید دارنده گذرنامه وهمراهان مندرج درگذرنامه

2-Two new passport size photographs of the holder and accompanies.

 

3- برای فرزندان زیر 18 سال رضایت کتبی پدر ودر صورت طلاق ارائه حکم دادگاه مبنی براینکه مادر سرپرستی فرزند را به عهده دارد الزامی است (جهت تکمیل فرم رضایت کلیک نمائید)

 

3- For children under 18 years old, father’s written agreement is required. In case of divorce, a letter issued by the court consisting the mother’s authority of the child is required. (Click here for completing form of father’s written agreement)

 

4- اصل و تصویر سند ترک تابعیت آن دسته از افرادی که از تابعیت ایران خارج شده اند. (رسما ترک تابعیت نموده اند)

4-Original and Copy of a renege document is required for those who have officially reneged their Iranian nationality

 5- برای خبرنگاران، علاوه بر تکمیل پرسشنامه بند 1، پرکردن فرم خبرنگاری به صورت حضوری در این سرکنسولگری الزامی است.

5-For journalists, in addition to the article 1 questionnaire, press form also should be completed personally in this Consulate General.

 6-اصل و تصویر اقامت معتبر امارات.

6-A valid UAE residence visa and a photocopy thereof

 

7-  ارائه بیمه برای دریافت روادید جهت کلیه افراد الزامی است ( بیمه بین المللی معتبر در ایران قابل قبول است)

7-Travel insurance valid in Iran is required for all applicants (international insurance valid in Iran is accepted).

8- اصل گذرنامه(با اعتبار بیش از 6 ماه)

8-Original passport (with more than six months validity)

 9-معرفی نامه از محل کار جهت روادید تجاری.

9-No objection letter from employee (for business visa)

 10- بهاء روادید  مورد درخواست .         

10-Visa fees

11- کلیه اتباع کشورهای عضو شنگن و انگلیس  جهت اخذ روادید نیازمند ارائه اثر انگشت میباشند.

(به استثناء فرزندان زیر 12 سال)

11-Finger print is required for all Schengen countries and British nationals.(Except children under 12 years old)

 

 

نكات مهم:              :Important Points

1-به کلیه سوالات در پرسشنامه پاسخ دقیق داده شود، خصوصا به سوالاتی که با علامت "*" مشخص گردیده است .  

1-All questions must be answered correctly, particularly the ones marked with a "*"

 

2- هزینه دریافت  صدور روادید جهت اتباع آلمان ؛ انگلیس ؛  فرانسه ؛ هلند و سوئد در صورت مخالفت برابر عمل متقابل مسترد نخواهد شد.

2-In case of visa rejection, no fees are refunded for German, British, French, Dutch, and Swedish nationals.

 3- موافقت با صدور روادید بستگی به نتیجه مصاحبه با متقاضی را دارد .

3-Visa confirmation depends on the interview with the applicant

 

 سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دبی همه روزه به جزء جمعه  ؛ شنبه و ایام تعطیل ازساعت 8 الی 12 پاسخگوی متقاضیان میباشد.

 

 

 


 


   دانلود : FatherForm.xls           حجم فایل 211 KB
   دانلود : VisaForm.xls           حجم فایل 274 KB
نقشه سایت |  وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | جستجو | گالری تصاویر